Rituálék és praktikus tanácsok, amelyek segítik a kötődést, finoman simulnak mindennapjainkba.

Kapcsolódj egy új, kiegyensúlyozott anyai minőségeddel a természet és a hagyományok által.

Ez az e-book egy varázslatos támaszként szolgál nők, édesanyák és családok hétköznapi életében, amely az első négy év és az anyává válás lenyomatáról mesél. Bár Bernadett anyákhoz szól írásában, mégis Az Ünneplés Művészete egy tudatos életformálás alapjait támogató intuitív módszer, amely éppen ott támogat, ahol szükséged van rá…
A könyvet olvasva megannyi emlékeztetőre lelsz, hiszen már ma készen állsz egy olyan természetes és harmonikus teret megteremteni, amiben szeretteid jól érzik magukat. 

“A rituálé régről, mélyen magunkban hordozott bölcsesség, amit belemártunk saját, gyerekkori emlékeinkbe és miután önmagunk fényes esszenciájába burkoltuk, átszűrjük a mai, modern életünkön.”

– Az Ünneplés Művészete

A könyv tartalma

♡ Praktikus tanácsok egy intuitív anya életéből
♡ Családdal végezhető rítusok – otthoni ritmus kialakítása
♡ Gyermekünk első négy éve anyai szemmel – a családi rendszer újra rendeződése
♡ Öngondoskodás, Önszeretet – gyakorlatok, tippek, praktikák
♡ Letölthető, nyomtatható bónusz tartalmak – heti tervező, áldás-kártyák, szándék-kártyák

Készülj a varázslatra és emlékezz újra… hiszen mindez Benned él!

“Stresszesebb időszakaimban, amikor maximálisan eltávolodom önmagamtól a gyerekem azonnal jelez. Kezelhetetlen és képtelen szituációkba keveredünk, kívülről nézve érthetetlen a viselkedése, nyűgös, nyafog és hamar elfárad, nem köti le semmi. Ilyenkor pontosan tudom, hogy vele minden rendben van, egyszerűen tükröt tart, érzékel engem és az én saját zavaromat projektálja a világba – és persze nekem.”


– részlet Az Ünneplés Művészete e-könyvből

A szerző

Horváth Bernadett édesanya, szabadúszó fotográfus, történetek mesélője, a Csendben Nő közösség egyik alapítója, Az Ünneplés Művészete e-book szerzője. 2017-ben adott életet kislányának. A szülés, születés élménye invitálta meg és indította el a nőiség és anyaság ősi természetének megismerése irányába. A fotográfián keresztül több száz család és anya történetét hallgatta már meg, fotós dúlaként pedig az élet kapujában segíti nőtársait. A waldorf pedagógiával 2018-ban találkozott először, azóta is lelkes résztvevője az óvodai életnek és a közösségnek. Bernadett Budapesten él férjével és négy éves kislányukkal, Alba Mírával.

Ébreszd fel a benned rejlő kreatív erőt!

Az ár tartalmazza az áfát.

Letölthető, nyomtatható, személyre szabható bónusz tartalmak, amelyek segítik letisztázni gondolataidat és elősegíti a tudatos tervezést.

50 oldalas e-book

nyomtatható bónusz tartalmak