Dávid Panni

Vidéki lány vagyok, Erdélyben születtem, a tanulmányaimat Kolozsváron és Budapesten végeztem. Az életem akkor változott meg, amikor Izlandra költöztem. Ott hallottam meg először igazán a belső hangomat. Ott fedeztem fel, ki vagyok én, ha nem kötnek az előítéletek és az elvárások. Ott jöttem rá, micsoda gyógyító ereje van a természetnek, és hogy mennyi mindennel ártunk mi, emberek a környezetünknek. Ott döntöttem el, hogy a harmóniakeresésnek szentelem az életem és hogy másokat is erre buzdítok.

Mindig imádtam az irodalmat, az egyetemet követően riporterként és újságíróként dolgoztam. Hosszabb kihagyás után Izlandon kezdtem el ismét írni, és határoztam el, hogy megalapítom a csend/élet tudatos életmód magazint. Nem hiszem, hogy embereket érvekkel meg lehet győzni bármiről is, de hiszem, hogy az információnak hatalma van, és felelősségemnek érzem, hogy utat mutassak, miközben én magam is folyamatosan tanulok és fejlődök.

✳︎ ✳︎ ✳︎

Szerelemprojekt egy élhetőbb bolygóért – A csend/élet magazin születése és működése

Kell egy ötlet, egy közös eszme, egy láng, ami köré mások is oda tudnak gyűlni. Kell egy fiatal, lelkes csapat, akik változtatni akarnak, tenni a környezetükért, a jövőjükért. Kell egy olvasóközönség, aki nyitott az információra, a problémák felismerésére és a lehetséges megoldásokra. Kell egy jó adag optimizmus, hit abban, hogy a munkánk fontos, értéket visz mások életébe, és hosszú távú pozitív hatása tud lenni. Így születik meg egy projekt, amelynek célja, hogy kicsit kiegyensúlyozottabbá, szerethetőbbé, jobbá tegye az életet, nem csak pillanatnyilag, de a következő generációk számára is.