FELME

generációs gyógyító meditáció

A márciusi Telihold alkalmával női körben tapasztalhattuk meg Zágoni Bettina által vezetett transzgenerációs meditációt.

Együtt, a női kör megtartó erejével

○ megbocsátunk női elődeinknek 
○ tisztogatjuk és újraírjuk fájdalmas mintáinkat
○ szeretettel szembenézünk félelmeinkkel 
○ elfogadjuk önmagunkat – a múlt sebeivel együtt
○ kapcsolódunk a szeretet nyelvén

A CSOMAG TARTALMA

1. Önreflexív munkafüzet, amely segít téged

önmagadhoz visszatalálni
○ a múlt sebeit szabadjára engedni
○ a hiedelmeiddel szembenézni és érzelmeidet tisztázni

Színezd újra érzéseid a munkafüzet segítségével, hogy az emlékképek, a hozott terhek és tudás új jelentőséget, megértést és nyugalmat találjon benned. Hiszen ki más tudná önnönmaga múltját meggyógyítani, szeretettel elfogadni azt, mint mi magunk?
Bennünk lakozik a változás, bennünk éled a válasz és az út is, amit keresünk.

 

 

2. Generációs vezetett meditáció (60 p)

“Képes vagyok felismerni, szembenézni és szembemenni azokkal a generációs mintákkal, melyek nem szolgálnak engem és a gyermekeimet.” – Zágoni Bettina

“A téma, amivel MINDENKINEK dolga van!”
– Horváth Bernadett

Egy vizualizációs gyakorlat transzgenerációs mintázatunk gyógyításáért.

3. Shaking - lerázás gyakorlat

Testünk ritmusos rázásán keresztül távozik minden olyan energia (blokk, érzés, gondolat), ami nem szolgálja már tovább fejlődésünket. Felnőtt korunkra már majdhogynem elfeledkezünk a rázkódás vagy remegtetés fontosságáról, pedig gyermekként sokat “gyakoroltuk”. A test természetes trauma feldolgozó mechanizmusa, amely paraszimpatikus idegreakciót vagy “relaxációs választ” vált ki és egy elementáris eszközként szolgál. Az összes kultúrában megtalálható ez az önmagában egyszerű, de mégis terapeutikus jelentősséggel bíró módszer. 

Legyen Tiéd a teljes csomag és merülj el életed legfontosabb munkájában!

 

4.990 Ft

☽ Online tudástár a modern világ múzsáinak ☾

10 oldalas kreatív munkafüzet

60 perc vezetett generációs meditáció

Shaking videó gyakorlat

 
Milyen mélyen vagyunk képesek önmagunk és generációnk női szereplőinek 

szemébe nézni?

○☽☾○

 

Zágoni Bettina, a meditáció vezetője már tizenéves kora óta dolgozik “öröksége” mintázatán. Anyaként, perinatális tanácsadó-, felnőtt és perinatális jógaoktatóként áldott állapotban lévő anyákat segít a szüléshez vezető úton és támogatja őket csodás alkotásaival, mint például a gyermekágy és anyaság – pozitív megerősítések kártyával és szülésrebocsátó ceremóniával.

“Hiszem, hogy a gyógyulás és fejlődés az, amikor egy tapasztalás – jó vagy rossz, könnyű vagy nehéz -, békés helyet talál bennünk. Az önismeret és önmegértés az út az önelfogadáshoz. Az önelfogadás a kapu az önszeretethez. Kívül-belül. Életünk minden időszakában.”


○☽☾○

Sorsunkat őseink pecsétjei teszik színessé. Az ő történetük a miénk is.

Generációk összefonódva kapcsolódnak egymáshoz: gubancolódnak és elszakadnak, idővel kisimulnak. A meditáció során egy női kör részeseként szeretettel fordulunk FELMEINK felé, tisztogatjuk, tisztázzuk és gyógyítjuk transzgenerációs mintázatunkat.
Most kézfogás helyett képzeletünk terében tartjuk egymást, szeretteinket és őseinket. Megtanultunk feledni, felhalmozni és félni, ám itt együtt feltárjuk az emlékezés legtisztább formáját és teret adunk az őszinte kapcsolódásnak és megbocsátásnak.

Az életünk ezen pontja a legtökéletesebb alkalom arra, hogy ezeket a szálakat gyógyítva újra önmagunk magjához visszataláljunk.

 Mit rejtenek ezek a kapcsolatok?

 Hogyan formálhatom emlékeim minőségét? 

Ajándékozd meg magad és családod egy életreszóló élménnyel
– hiszen az ő történetük a miénk is!

4.990 Ft

☽ Tináról írtátok ☾

“Köszönöm drága Tina, hogy mellettem voltál, támogattál és lelket öntöttél belém a legsötétebb óráimban, és a legfényesebb napjaimon is ott voltál velem. Kártyáid és Te magad is szeretetet, reményt és a támogatást adtok, amely nélkül a várandósságom vége, a szülésem és a gyermekágyas időszakom sem ilyen lett volna. Barátom lettél és nővéri támaszom. Köszönöm, hogy vagy!”

— Gréta

“Csodálatos volt a Csendben Nő előadásod. Kérdezted az elején, hogy miért csatlakoztunk. Nem tudtam, csak éreztem, hogy a Tiéden mindenképp szeretnék jelen lenni. Gyógyító volt. Végig sírtam. Szeretettel és hálával gondolok rád.”

— Dóra

“Tartottál egy meditációt, ahol elő kellet hívni a “női kört”. Bevallom, bennem sok seb felszakadt és kicsit sírtam is közben. Mégis olyan erőt adott, ami a mai napig elkísér. Köszönöm a rengeteg szeretetet, amit kaptunk Tőled!”

— Johanna