2022. július 25. 21:00 – 22:00-ig.

 

Az öngyógyító alkalmakat Pocsai Loren a bennünk élő Biodinamikus Csend mentén,
Weichinger Andrea pedig a Gyógyító Lélegzet áramlása útján kíséri. 

Fogunk meditálni, beszélgetni, öngyógyító technikákat gyakorolni, amelyek támogatják a testbéli elakadások könnyed áramlását, az idegrendszerbeli feszültség oldását és a tudat 360 fokos áradását a Szeretet, Békesség, Biztonság, Örökkévaló Fényesség terében.

Az online körben mindenki ingyenes vehet részt. Semmilyen előzetes gyakorlati tudásra nincs szükséged, csak gyere ahogy vagy.

REGISZTRÁCIÓ

.

TESTBEAVATÁS

– 3 napos női elvonulás a Balanton-felvidéken –

Megpihentetjük a testünket, elengedjük az elmében, idegrendszerben és egónkban felhalmozott szükségtelen súlyokat, hogy a bennünk áradó szabad energia újjászülethessen. 

A három nap folyamatai:

ÉN A MOSTBAN – CSALÁDOM – SZÜLETÉSEM

  • tudatos jelenlét gyakorlása
  • múltunk testünkbe rejtett élményinek a felismerése, gyógyítása
  • mozgásos, meditatív és kontemplációs gyakorlatok
  • családi mintázatokkal való önismereti munka
  • testtudati elmélyülések a jelen pillanat fényében
  • jóga és légzés az Energiakódok mentén
  • Craniosacralis Biodinamika alap ismerete
Mi magunk vagyunk testünk legnagyobb tudói, ám általában elfelejtjük azt, hogy hogyan is kéne szolgálnunk ezt a templomot.
WEICHINGER ANDREA
Hosszú évek óta tanítok jógát, légzést és meditációt, valamint az Energiakódok módszert, amelyet dr. Sue Morter fejlesztette ki.
Számomra a művészet és a gyógyítás kéz a kézben jár.
Létezik a gyógyulásnak a művészete és van gyógyító művészet.
A kettő mindig párhuzamosan fut az életemben. Öt gyermekem van, akiknek születésénél megtapasztalhattam a háborítatlan szülés felszabadító erejét. Mint ahogy minden világrajövetel más, a légzésmunka során is mindenki a saját útját tapasztalja meg. Ez is egy születés, újjászületés.
POCSAI LOREN
Craniosacralis Biodinamikával foglalkozom, amely egy holisztikus testkezelés. Ezt ötvözöm szomatikus mozgásokkal, tudatos jelenlétet segítő technikákkal és a mindent körbefonó önismerettel. Az egészséget, mint elsődleges rendező egységet szem előtt tartva támogatok nőket egy kiegyensúlyozott élet felé.
A Csendben Nő alapítójaként számos női programot, workshopot és képzést szerveztem, ám tudom és érzem, hogy most belőlem kívánkozik ki az a kreatív és inspiráló erő, amelyet nőtársaimmal szeretnék megosztani.
Andreával karöltve az év elején egy 9 alkalmas önismereti és öngyógyító csoportot kísértünk, amely a TESTBEAVATÁS elvonulásnak volt a hírnöke.

BEFEKTETÉS JÓLLÉTEDBE:
86.000 Ft 

PÁROS KEDVEZMÉNY: 20% kedvezmény mindkét jegy árából

Az elvonulás dátuma: 2022. július 29-31.

Balaton-felvidék, Barnag


JELENTKEZÉS EMAILBEN: [email protected]

Helyedet az előleg (az ár 50%-a) befizetésével tudod biztosítani, amelyet nem áll módunkban vissza fizetni.