Hrotkó Heléna

Hrotkó Heléna vagyok, holisztikus tánctanár és testtudat tréner. Kulturális Antropológiai tanulmányaim után a mozgás és a tánc világában merültem el, kortástáncművészként és holisztikus tánctanárként diplomáztam. Majd testtudati módszerekben képződtem tovább, mint a BodyMind Centering®, kranioszakrális terápia, fókuszolás, autentikus mozgás. Ezeket ötvözve tartok mozgáskurzusokat, egyéni konzultációkat és testkezeléseket. A velem való munka középpontjában az áll, hogy a testünkkel való kapcsolatunk méltó helyére kerüljön: bensőséges, bizalommal teli legyen, megéljük bölcsességét, szabadságát a mozgásban és a hétköznapjaidba egyaránt.

✳︎ ✳︎ ✳︎

Holistic Body –  a világerők és a test kapcsolata

Ezen a mozgásos alkalmon lehetőséged lesz kapcsolódni emberi felépítésed alapjaihoz: tested 3 központjához (testi, érzelmi és szellemi) valamint a hozzájuk kapcsolódó világerőkhöz.
Megérezheted, hogy ezek a központok valamint a földi, a horizontális és az égi minőségek egy-egy egységet alkotnak. Ilyen formán ezeket az erőket önmagadban hordozod – struktúrádból adódóan.
Az alkalom célja, hogy energiaraktáraid feltöltődjenek, így összedetté válj, és szó szerint tengelyedbe kerülj. Ezt a gyakorlást később a hétköznapjaidban is beépítheted, ha épp arra van szükséged, hogy kapcsolódj alapvető erőforrásaidhoz.