Őszi telihold kör

2022. szeptember 10. 16:00-18:30
Budapest, Gellérthegy

Kitüntetett teliholdak és újholdak alkalmával egy-egy, a női közösségünk számára fontos témában mélyedünk el, ahol teret kap a mozgás, meditáció és rituálé. A Csendben Nő köreiben lehetőséged van teljes figyelmet szentelni önmagadra, múltad és jövőd gyógyítására és az öngondoskodás legértékesebb pillanatainak megélésére. 

A SZEPTEMBERI TELIHOLD KÖRÜNK TÉMÁJA:
IMA

Fotó: Hegyes-Nyíri Imola

 

⚙︎ Az imák szerepe a hétköznapokban
⚙︎ Hogyan és miként alkossunk életünkben teret az imáknak
⚙︎ Felhasználhatjuk-e az imákat sorsunk alakítására?

Közösen elmerülünk egy életerőt-hozó mozgássorozatban és meditációban, majd mindenki megalkotja a saját imáját, amely a következő holdciklusunknak lesz a fő témája.

A telihold napján fénybe borul egy láthatatlan kapu. Átjáró a finomabb energiák világába. Ezen a kapun együtt átlépve megsokszorozzuk szándékaink, kívánságaink és a szívünkbe ültetett IMÁNK erejét, amelyek mint összekapaszkodott fényfonalak, egy fűzérként összefonódva jutnak el a kozmikus EGYSÉGBE. Minden ebből a térből fogan és ide tér vissza. 

kép: Hegyes-Nyíri Imola

Fotó: Hegyes-Nyíri Imola

Női közösségünk megidézett ereje a Csendben Nő Fesztiválon fénybe borult. Idén először találkozhattunk személyesen egy olyan biztonságos térben, ahol örömünk épp oly erővel szabadult fel, mint a testünkben hordozott fájdalmak lenyomatai. Azért vagyunk itt, mert létszükségletünk a kapcsolódás, a közösség és a KÖR megalkotása és éltetése.

Foglald le helyed ebben a körben!

2022. szeptember 10. 16:00 – 18:30
Gellérthegy (pontos cím a visszaigazoló emailben)TELJES ÁR: 4000 ft. 
Részvételi szándékodat az ár 50%-ának a befizetésével tudod biztosítani. 

Fotó: Hegyes-Nyíri Imola