Királyfalvi Jennifer

Királyfalvi Jennifer vagyok –  anya, feleség, reklám-social stratéga, rendezvényszervező, kreatív ötletelő és a Babagenetika egyesület egyik tagja.
Második várandósságom 20. hetében, élettel összeegyeztethetetlen szívhiba és agyi problémák miatt el kellett engednünk a nagyon várt kislányunkat. Ekkor találkoztam a Babagenetika egyesület alapítójával Sevcsik M. Annával, aki akkor nagyon sokat segített nekünk. Miután sikerült összeszednem életem széthullóban lévő darabjait, megerősödtem abban a hitben, hogy az életünkben mindennek oka van – még a nagyon rossz dolgoknak is.
2020 őszén aktív tagja lettem a Babagenetika egyesületnek és elkezdtem sokat, sokszor, több helyen nyíltan, őszintén beszélni a veszteségünkről. Számomra ez egyfajta terápiaként működik: rájöttem, ha megosztom a fájdalmamat és hajlandó vagyok nyíltan beszélni − sok nőt érintő − TABUNAK számító témáról, akkor az nemcsak nekem segít a feldolgozásban, gyógyulásban, hanem talán sok másik nő, család számára is segítséget jelenthet.

 A Babagenetika egyesület egy empatikus, ítélkezésmentes segítségnyújtó csapat, ahova minden várandós nő fordulhat: ha babát terveztek, de nem tudsz kiigazodni, a szűrő- vagy genetikai vizsgálatok között, ha a családodban merült már fel genetikai probléma, ha kérdésed van a várandósság során bármilyen vizsgálattal, vagy eredményeddel kapcsolatban, ha nem érzed magad biztos kezekben a várandósságod során, ha esetleg felmerült valamilyen probléma, legyen az akár komolyabb, élettel összeegyeztethetetlen probléma. Támogatunk a végsőkig!

Mindezeken túl érzékenyítünk és edukálunk!
E hónapban indult Instagram live sorozatunk a “Beszélgetések tabu témákban” címmel, ahol szakértőkkel közvetlenül, őszintén beszélgetünk olyan témákról, amikről nem szoktunk….

Nagyon örültem a Csendben Nő online konferencia meghívásának, mert azt gondolom ez a kezdeményezés is hiánypótló és szörnyen fontos témákat érint.