Oláh Barbara

Orgazmikus hétköznapok – a gyönyörben levés művészete

Szeretnélek elkalauzolni az útra, amin járok anyaként és nőként kiteljesedve. Megismertetni veled a jóni-tojásokat, amik segítségemre voltak a kezdetkor egy olyan minőségi énidő kialakításában, ami rólam szól és ami elhozta az életembe a gyönyört, a hétköznapok orgazmikusságát.

Miután beavatlak legintimebb megéléseimbe, a vezetésemmel elmerülünk a jóni-jóga rejtelmeiben, azaz a gyakorlatban, amit az eszközeimmel végezni lehet. Ez a gyakorlat minden nőnek ajánlott, kivéve azokat a kismamákat, akiknek a nőgyógyásza jelezte, hogy a méhszája már nyitott állapotban van. A jóni-jógához nincs szükség semmilyen jógában való jártasságra és eszköz használata nélkül is végrehajtható.
Ez egy olyan öngyönyör rituálé, önmagunkhoz való kapcsolódás lesz, amelyhez csak a nyitottságodra és jelenlétedre lesz szükséged.

A gyakorlat végén lesz lehetőséged kérdéseket feltenni, szabadon.

✳︎ ✳︎ ✳︎

Oláh Barbara vagyok, én honosítottam meg Magyarországon a jóni-tojásokat, majd később az ásvány gyönyörrudakat is. Küldetésem, hogy megmutathassam az embereknek, milyen az életet orgazmikusan élni. Szeretek inspirálni nőket és férfiakat, feltárni előttük erotikus lényem. Hiszem, hogy a meztelenség a legtermészetesebb állapotunk. A célom az, hogy minél több nőhöz juthassak el és oszthassam meg velük, hogy az őserőnk abban rejlik, hogyan kapcsolódunk a jóninkkal.