Egy hiánypótló eszköztár, amely segít megtisztítani, felfrissíteni és harmonizálni életed tereit.

A környezetünk és tereink gondolati és érzelmi szinten határozzák meg a közérzetünket. Dr. Bruce Lipton epigenetikai kutatásai során rájött arra, hogy környezetünk sejt szinten formál minket. Ezen az 5 alkalmas kurzuson újragondolt és könnyen elsajátítható módszereket ismerhetsz meg, egy harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb otthonért. Alkoss egyensúlyt a környezetedben, hogy az támogassa jól-létedet!

Neked szól az OTTHON | VAGYOK holisztikus program, ha

✳︎ izgat a tér pszichológia, a színek ereje, a tér tisztítás vagy a feng shui

✳︎ szeretnél egy egyensúlyban lüktető oázist alkotni otthonodból

✳︎ megélnéd kreatív erőidet otthonod újra rendezésén keresztül

✳︎ a harmonikus hétköznapok támogató környezetét szeretnéd megalkotni kívül és belül.

10 órányi letölthető videoanyag, 5 modulra osztva

Tudatos térformálást támogató gyakorlatok, térről-térre haladva

Nyomtatható alkotófüzet, interaktív térkártyák és otthon-meditáció

✳︎ Tekints bele az OTTHON | VAGYOK első alkalmába ✳︎

"A terek, otthonok, mély üzeneteket, jelentéseket és energiákat hordoznak. Ha ennek tudatában vagyunk a tervezés, vagy újratervezés során, óriási varázserő van a birtokunkban."
Benedek Szabó Andrea
Holisztikus enteriőrtervező

✳︎ A videokurzus hamarosan megvásárolható! ✳︎

A HOLISZTIKUS OTTHON-ÚJRATERVEZÉSRŐL

Otthonod csodásan tükröz téged. Ez nem csupán tükör, de egy oda-vissza ható kommunikáció is. Ha ezt megérted és tudatosan használod, nagyban támogathatja hétköznapjaidat, de akár álmaid elérését is, így ezzel a tudással egy értékes varázspálcát kapsz a kezedbe. Az 5 alkalmas kurzus során egy olyan folyamaton megyünk végig, mely segít tudatosítani hogy milyen is a jelenlegi álomotthonod, majd lépésről-lépésre, együtt járjuk meg az efelé vezető utat. Végeredményül egy harmonikus, lelket-testet-szellemet, jelenlétet támogató otthont teremthetsz magadnak és családodnak.

A folyamat alatt Benedek Szabó Andrea, a NOW.HERE. megalkotója fogja majd a kezünket és kísér végig ezen a transzformatív, önismereti utazáson. Segít átformálni az önmagadhoz és a világhoz való kapcsolódás minőségét. Betekintést nyerhetsz a körülöttünk és bennünk áramló energia természetébe. Az 5 alkalom ideje alatt könnyen elsajátítható módszerekkel lehetőséged nyílik jelentős változásokat elérni az életed számos területén, hogy az otthon eltöltött idő valódi hazatérés lehessen számodra. Hogy megérkezhess végre önmagad békés szentélyébe.

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

1. modul

✳︎ Otthonom, mint tükörképem – a tudatos otthonteremtés első lépései

Vizuálisan körbe tekintünk az otthonunkban. Meditációban kapcsolódunk az otthonunk szellemével. Megalkotjuk az otthonunk vizuális mantráját. Tárgyakat, érzelmeket lomtalanítunk.

2. modul

✳︎ Tudatos térformálás térről-térre – nyílt terek

Belépünk a bejáraton, és körbejárjuk a konyhát, az étkezőt és a nappalit. Elemzési szempontjaink a feng shui, a szimbólumok, a színhasználat és a funkcionalitás. Megalkotjuk az otthon minden terének mantráját.

3. modul

✳︎ Intim terek

Körbejárjuk a hálószobát, a fürdőszobát és a gyerekszobát. Elemzési szempontjaink a feng shui, a szimbolikák, a színhasználat és a funkcionalitás. Megalkotjuk az otthon minden terének mantráját.

4. modul

✳︎ Tértisztítás és energia növelő módszerek

Magyar hagyományokon nyugvó módszerrel megtisztítjuk az otthon terét, és megnöveljük az energetikai rezgését. 

5. modul

✳︎ Well-being otthon – otthoni rituálék és hangulatteremtés

Megalkotjuk a személyes oltárunkat, amelyhez minden női varázserőnket meghívjuk. A közös folyamatot összegzéssel és otthon áldással zárjuk.

Benedek Szabó Andrea

"Enteriőrtervezőként abban hiszek, hogy a belsőépítészet több mint vizuális szépség. A terek, otthonok, mély üzeneteket, jelentéseket, energiákat hordoznak. Az foglalkoztat, hogy hogyan tudjuk a terek „meséjét” olyanná alakítani, amelyet szívesen hallgatunk, ami támogat minket fejlődésünkben, és valódi álmaink elérésében. A tudatos tértervezés számomra a modern alkímia egyik formája. Eszköztáramat a Krea Művészeti iskolában, Dániában, Párizsban és az anyaságomban találtam meg.”