Szőllősi Nóra

Szőllősi Nóra vagyok, a @ciklusmesek női edukációs oldal megalkotója. Lassan 2 éve, hogy autodidakta módon elkezdtem képezni magam a menstruációs ciklus témakörében, ami azóta olyan szinten az életem részévé vált, hogy a menstruációs tabuk ledöntésében és a ciklus tudatosság oktatásában látom a jövőmet. AHA élmények százait köszönhetem a ciklusom megismerésének, egy olyan tudásnak, ami úgy érzem mindig is bennem volt, ezzel születtem, az anyahméhben szívtam magamban a női őseim összes tudásával. Csakúgy, mint Te is. Annak pedig, hogy ez az ősi tudás és erő a felszínre törjön nem csak a legszebb, de a leghatékonyabb módja is az, ha nők egymás között megosztják a tapasztalataikat, ismereteiket és teret adnak annak, hogy az intuícióik és megérzéseik segítsék őket az életben. Fájdalmas látni, hogy a modern kor mennyire messzire vitt minket a ciklusunkkal való harmóniától, és ez hogyan képes kibillenteni minket az egyensúlyunkból. De soha nem késő szinkronba kerülni a ciklusoddal, a szolgálatodba állítani, én itt vagyok, hogy segítsek ebben!

✳︎ ✳︎ ✳︎

Munka 9-től 5-ig?

Cselekszem, tehát vagyok? Miért mérik az értékességemet a produktivitással eltöltött percekben? Megpihenhetek, mert megdolgoztam érte vagy épp fordítva, a sikeres munkát pihenés előzi meg? Ezek mind olyan kérdések, amik átitatják a 21. századi nők mindennapjait. Abszolút jogosan érezhetjük, hogy a reggel 9 órától este 5 óráig tartó, munka központú élet nem a női hormonháztartást figyelembe véve alakult ki.
A női produktivitásnak megvan a maga ritmusa, ami ciklusról-ciklusra, sőt akár napról-napra ismétlődik.
Meg van benne a helye a pihenésnek / álmodozásnak, a tervezésnek, a kivitelezésnek és az egészséges önértékelésnek is. Az előadásom során ennek az egyedi ritmusnak a rejtelmeibe vezetlek be Titeket.
Betekintést adok abba, hogyan használd ki a termékenységed adta erőt a teremtésre, függetlenül attól, hogy egy pulóvert készülsz kötni vagy a saját cégedet szeretnéd létrehozni!