A következő csoportos szülésrebocsátó ünnep kismamáknak Budapesten:

2022. október 2.

Helyedet a körben 5.000 forint foglaló befizetésével tudod biztosítani. A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben tudod majd rendezni.

A szülésrebocsátó ünnep egy szakrális szertartás, ahol a kismamát egy megtartó női kör részeként áldjuk meg és készítjük fel a nagy útra. 

A modern kor emberei a természet körforgástól és az életkör ünnepeitől már-már elszakadtak, a mindennapi rohanás mellett talán el is felejtették, hogy egy szülésre készülő nő egy misztikus folyamaton halad át: életet teremt és azzal egy teremtői istennő minőség éled fel benne.

A szertartás során ezt a minőséget és erőt élesztjük fel a kismamában, hogy az az egész lényére hatva megerősítse és felkészítse őt a szülés folyamatára.

Leányból Nő, Nőből Anya

❊  Engedd, hogy együttérző figyelemmel, gyöngéd érintésekkel
és megerősítő szavakkal támogassunk téged
❊  Érezd újra, hogy benned él az Őserő, amely téged világra hozott és a te szüléseden is végig segít majd
❊  Idézd fel szülés közben az itt megélt női erőt és összetartást, amely hátulról, megerősítő emlékekként tart majd az életedben

A szertartásról

Az alkalmak elemei mindig egy picit eltérnek egymástól,  de felépítésükben a hangolódás, meditáció és vizualizáció, majd egy kézzel készített áldás (koszorúfonás, pocak festés, lábfürdők…), ének és búcsúzás kap teret. A szülésrebocsátó ünnepről készülnek egyéni és csoportos fotók is, amit majd utólag elküldünk Neked.
Ha jól esik öltözz ünneplőbe és érkezz kibontott hajjal. Mi gondoskodunk a helyszín kényelméről és a folyamat biztonságos, megtartó erejéről.

A szertartás díja: 

Csoportos: 19.900 Ft. 
Egyéni:
28.000 Ft. + utazási költségek

A következő csoportos szülésrebocsátó ünnep időpontja: 
2022. október 2. vasárnap

Helyedet a körben 5.000 forint foglaló befizetésével tudod biztosítani. A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben tudod majd rendezni.

Kinek szól ez az alkalom?

Akár az első gyermekedet várod vagy a harmadikat, minden kismamát sok szeretettel várunk. Légy az első trimeszter elején, vagy várandósságod végén, a kör nyitva áll – és Te benne. 

Egyéni kör esetén: a Te személyes női köröd lesz majd ott érted. Hívd meg barátnőidet, édesanyád, lány-testvéred, nagymamád és ünnepeljünk együtt.

Csoportos kör: előre meghirdetett csoportos Szülésrebocsátó ünnepeket is tartunk, évente kétszer. Ha ennek szeretnél részese lenni, keress minket bizalommal. 

Loren és Nadi, női kör vezetők, a Csendben Nő közösség alapítói életfeladatuknak érzik ezt a tudást korunkba visszaemelni, így fontosságot és figyelmet szentelve a női lét élet szakaszainak átmeneti bevatásaira. Loren dúlaként, szüléskísérő gyógyítóként vezeti a szertartást. Nadi otthonszüléseken és több száz várandós fotózáson szerzett tapasztalatával, érzékeny látásmódjával fotósként támogatja majd a kört. 

Szeretnél részese lenni a csodának?

 

Írd be az adataidat és egyeztessünk időpontot.
.