Teliholdak és Újholdak alkalmával női kört alkot a Csendben Nő.
Beszélgetünk, meditálunk, táncolunk…

 

Minden Telihold és Újhold alkalmával egy-egy, női közösségünk számára fontos témában mélyedünk el, ahol teret kapnak a saját tapasztalatok, érzések és gondolatok megosztása, valamint sor kerül a pihenésre és feltöltődésre.
Míg a Telihold egy elcsendesülést hoz, Újholdak alkalmával mozgásra hívjuk a testünket és kiadjuk magunkból mindazt, ami nem szolgálja már fejlődésünket.

A Csendben Nő körében lehetőséged van teljes figyelmet szentelni önmagadra, múltad és jövőd gyógyítására és az öngondoskodás legértékesebb pillanatainak megélésére.

≋ A következő Újhold kör ≋

 

A természet már ébredezik és vele együtt mi is.
A bennünk élő Istennőt téli álmából keltegetjük a kos energia segítségével.

Tarts velünk és ajándékul vigyél magaddal egy friss löket tavaszi újrakezdést, 
érezd az élettel teli lüktetést a szívedben és légy részese a lélektánc tisztító erejének. 

 

↓  REGISZTRÁCIÓ  ↓

 
 
 
.

☽ Az újhold ceremóniáról ☾

A Hold hétfőn hajnali 4:30-kor töltődik be. Ilyen kora hajnali időpontnál előző nap este, vagy aznap reggel érdemes rituálét végezni.

Egy közös, vasárnap esti Újhold ceremóniára invitálunk titeket, aminek az elején egy varázslatos, de a mindennapokba jól beépíthető kis rutint fogunk elsajátítani.

Ehhez másra szükségetek, csak egy kedvenc forró (vagy hideg) italra, egy kanálra és a gyönyörű testetekre. Ezután fogunk elmélyülni a lélektánc gyógyító világában. 

A kos minősége: 

Aktivitás, tettvágy, életerő, energia, kezdeményezés, szabadságvágy, lelkesedés, optimizmus, inspiráció, vitalitás.

A kos a TŰZ őselemhez tartozik, ezért ha jól esik, viselj ruhát ezekben a színekben: piros, bordó, narancs, sárga, arany, rózsaszín.
Fontos újhold lesz ez, hisz a kossal indul az új asztrológiai év, ő a zodiákus első jegye. Amíg az italt kortyoljuk, addig az újhold energiáiról fogunk mesélni nektek majd a lélektánc rituálén vezetünk át titeket.

Mi is az a lélektánc?

Egy mozgásban történő meditáció, ahol a táncon keresztül kapcsolódunk a lelkünkhöz. Itt a zenék és a különböző mozdulatok segítségével képesek vagyunk lelki fájdalmat enyhíteni, vagy éppen elengedni. Egy eszköz a félelmek legyőzésében, az önbizalom és önszeretet növelésében. Itt nem kell megtanulni lépéseket vagy koreográfiát tanulni, csupán egyszerű, vezetett gyakorlatokon keresztül engedjük meg lelkünknek, hogy vezesse a testünket.

Mikor? 

Vasárnap este 20:00-21:00

Hol?

A Zoom alkalmazáson keresztül (regisztrációt követően küldjük a linket). Az esemény mindenki számára ingyenes.

A Csendben Nő küldetése egy összetartó és támogató holisztikus szemléletű női közösség életre hívása.