Az őseink bennünk élnek.
Minden egyes sejtünk képes emlékezni a vérvonalunk szülte információ láncolatra, amely folyamatos összeköttetésben tart családunk szereplőivel. 
Mi lenne, ha újra érezhetnénk a vérünkben csörgedező láthatatlan minták kincseit és terheit?
Életünk egyik legfontosabb feladata, hogy ezeket az örökölt értékeket önmagunkban feltárva és az emlékezés útján beleszőjük életünk áramlásába.

 

Az őseinkkel való munka egy életen át tart.
Mindig van egy új tanítás, aha pillanat és felismerés.

A program részletei:
A női kört Zoom-on keresztül tartjuk 2021. november 19. 20:30-22:00-ig.

Egy tisztító meditációs gyakorlatra hívunk benneteket, amin keresztül felfedezhetjük az őseink által közvetített üzeneteket:
a tőlük örökölt nehéz sorsokat, szokásokat és mintázatokat vagy épp a fényes erényeket, amiken keresztül szabadon fejlődhetünk, növekedhetünk, meghaladva a múlt és minden idők korlátait.
Vezetett meditáción keresztül tudatunk távoli barlangjába látogatunk el, ahonnan tudást merítve, egy új minőségben térünk vissza a körbe. Együtt átbeszéljük a megélt tapasztalásokat és egy rövid, lassú és finom mozgáson keresztül leföldeljük testünkben mindazt, amit megéltünk. 

♡ Érkezz egyedül vagy barátnőiddel és nyisd fel szemed a láthatatlan világok előtt. 
♡ A kör hossza másfél-két óra és az estébe nyúl. Készülj az elcsendesedésedhez szükséges eszközökkel (takaró, párna, gyertya és ami a csendedet szolgálja).

Mindezt a ragyogó Holdanya fényében, együtt egy női körben…

Válaszd ki hozzájárulásod összegét!

Az önismereti munkába fektetett energia megsokszorozódva száll vissza ránk.

A vezetett meditáció hanganyagát minden résztvevő megkapja.