the city fairies

Hold Harmónia rituálé a the city fairies-el

A Hold Harmónia során a Hold ciklusaihoz és a természet ritmusához kapcsolódva ápoljuk és gyógyítjuk lelkünket, erősítjük a belső női erőnket. Ezen a workshopon az Oroszlán Telihold energiájét (2021. január 28.) ismertetve fogunk egy közös rituálét végigvezetni a résztvevőkkel, elengedéssel, háladással, megerősítésekkel, energia áramoltató, könnyed mozgásgyakorlatokkal, varázslatos praktikákkal és egy záró meditációval.

✳︎ ✳︎ ✳︎

the city fairies

Horváth Brigi és Deák Zsuzsi vagyunk, a the city fairies alapítói. Öt évvel ezelőtt indítottuk el Instagram oldalunkat, mely elsősorban a női lélek ápolása, gyógyítása és hasonló lelkek inspirálása céljából született meg.

Kreatív és mozgás (tánc, jóga) központú workshopjainkat a Hold ritmusához igazítjuk. Ezeken az alkalmakon mesélünk a Hold aktuális állásáról, azokról a témakörökről, melyeket érinthet életünkben és olyan, témához kapcsolódó gyakorlatokat végzünk közösen, amik segítenek a lelkibéke, a belső erő, a női energia és a harmónia megélésében.

A terápiás jellegű gyakorlatokat, a természetben található kincsek segítségével erősítjük meg. 2020-ban indítottuk el a Hold Harmónia Hónapok digitális programsorozatunkat (e-könyvekkel, workshopokkal és vendégelőadókkal), ami mindig az aktuális holdciklus más-más témaköreit járja körbe, a természet változásait követve és az elfeledett ősi szokásokat felelevenítve.

Missziónk a női lélek támogatása és felemelése, melyet a kedvességben, az elfogadásban, és a természeti varázserőkben rejlő értékek megosztásában látunk megvalósulni.