Weichinger Andrea

Energia kódok

A módszert dr. Sue Morter fejlesztette ki és Magyarországon először hozzáférhető.

Világunkban minden energia, a legéteribb szubsztanciától kezdve a legsűrűbb fizikai valóságunkig, ahogy a fizikai testünk, érzelmeink és gondolataink is energiák. A kérdés csupán az, hogyan éljük meg ezeket.
Az Energia Kódok egy, a test energiaközpontjain alapuló 7 lépcsős módszer. A hét energiaközpont mindegyike
egy-egy életterületet ill. tudatosságot képvisel. Megélhetjük őket támogató és kiteljesedett erőként.
Vagy ellenkezőleg, az árnyékoldalról közelítve, amikor főleg nehézségként és akadályként nyilvánulnak meg. Tudatosságunk és figyelmünk csiszolásával a saját javunkra billenthetjük az egyensúlyt. Energia és légzőgyakorlatok segítségével áthuzalozzuk az energiamintázatunkat, ami azután szinte észrevétlenül újra építi testi és lelki valóságunkat és elvezet kiteljesedett énünkhöz.

✳︎ ✳︎ ✳︎

Öt gyermekem született háborítatlan körülmények között. Ez volt az az első meghatározó élmény arról, milyen amikor a természet, azaz a test külső irányítás nélkül teszi a dolgát. Mi az a hatalmas belső erő, ami mindannyiunkban ott van.

Hosszú évek óra tanítok jógát, légzést és meditációt, valamint újabban az Energia Kódokat. Hogyan lehet ezeket az önmegismerésben, az önfelismerésben a gyógyításban és végső soron az öngyógyításban használni. Mindegyik módszerben a közös a légzés, ami egységbe rendezi a testet, a lelket és a szellemet.