Zágoni Bettina

Spirituális várandósság

Érzem, hogy ez az út, az anyává válás útja valami egészen különleges. Ahogy a testem, úgy a lelkem is változni vágyik. Újat átélni, a mindenség felé nyitni, kiteljesedni. Élet növekszik a méhemben, és új élet nyílik bennem. Mindaz, ami eddigi életemben ide vezetett, a várandósság ideje alatt sűrűsödik össze, és keres helyet bennem. Életemben most újra egy teljesen ismeretlen tapasztalás előtt állok, és érzem, hogy itt a lehetőség kapcsolódni Önmagammal.

Kismamáknak, leendő kismamáknak, gyermekre vágyó és érdeklődő nőtársainknak tart Tina egy meghitt és inspiráló előadást a várandósságban és szülésben rejlő testi-lelki beavatódás lehetőségéről.

✳︎ ✳︎ ✳︎

Perinatális tanácsadó, felnőtt és perinatális jógaoktató, anya, vállalkozó nő, alkotó.

Hiszem, hogy élni teljes szívvel és feltétlen hittel érdemes. Hittel Önmagunkban, a világ jóságában, az utunkban. Hiszem, hogy minden lentben ott a fent, és hogy a megfelelő számunkra segítő eszközökkel – legyen az az alkotás, a mozgás, a zene vagy bármi, ami a bennünk lévő világot kifejezni segít –, könnyebb megérteni, elfogadni, szeretni és támogatni magunkat azokban a folyamatokban, amiket átélünk a saját utunk során. Hiszem, hogy a gyógyulás és fejlődés az, amikor egy tapasztalás – jó vagy rossz, könnyű vagy nehéz -, békés helyet talál bennünk. Az önismeret és önmegértés az út az önelfogadáshoz. Az önelfogadás a kapu az önszeretethez. Kívül-belül. Életünk minden időszakában.